Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حذف قطار پردیس از مسیر یزد به تهران و بالعکس، همچنان بلیط قطار سالنی پردیس فروخته می شود و این در حالی است که مسافران با قطار دیگری به غیر از پردیس به مقصد می رسند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مخاطبان متعددی گزارش داده اند که در سامانه خرید بلیت قطارهای رجا، در مسیر تهران به یزد و بالعکس، بلیت قطار پردیس خریده اند اما هنگام سوار شدن با قطار دو طبقه مواجه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان به دلیل حجم عظیم مسافرت‌ها در وضعیت فعلی اقتصادی، نابسامانی‌ها و تخطی از قوانین دیده می‌شود که نظارتی هم بر آن صورت نمی‌گیرد.

قطار پردیس که تا چندی پیش در این مسیر تردد داشت، در مقطعی از زمان حذف شد اما شرکت رجا خبر از بازگشت آن داد و پس از مدتی دوباره قطار پردیس ناپدید شد. قطار پردیس به صورت سالنی بوده و با کیفیت مناسب است اما واگن‌های دو طبقه، کیفیت نازلتری دارد در حالیکه به نام پردیس اقدام به جذب مسافر کرده و تردد دارد.

یک کارشناس حقوقی در خصوص عرضه و فروش بلیط پردیس و جابجایی مسافران با قطار سالنی دو طبقه اظهار داشت: در صورتیکه مشخصات قطار اعلامی در سامانه فروش بلیط مغایر با قطاری که مسافر سوار شده باشد تقلب در فروش محسوب می‌شود.

بر این اساس سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به این تخلف است و شرکت خاطی علاوه بر استرداد وجه دریافت شده از مسافران، محکوم به پرداخت چند برابر مبلغ دریافتی می شود.

یکی از مخاطبان در تماس با ایلنا ضمن تایید اینکه بلیط قطار پردیس تهیه کرده اما با قطار دو طبقه به یزد رسیده است، گفت: هفته گذشته در سفری که از تهران به یزد داشتم بلیط قطار پردیس تهیه کردم اما هنگام سوار شدن در راه آهن تهران با قطار دو طبقه مواجه شدم که به دلیل مشغله کاری ابتدا متوجه موضوع نبوده و در بین راه پی به این تخلف آشکار بردم.

وی با بیان اینکه این اقدام و تخلف رجا موجب افزایش نارضایتی مردم از شبکه ریلی و در نهایت افت بیشتر سهم جابجایی مسافر از شبکه ریلی بوده می شود عنوان کرد: این درحالیست در حال حاضر ناوگان بخش ریلی کشور مشکلات زیادی دارد و حتی از فرسودگی جدی رنج می برد.

بررسی شاخص های عملکردی شبکه ریلی، نشان می دهد که در  دولت یازدهم این صنعت حال و روز خوشی نداشته و طرح های بزرگ صنعت حمل و نقل ریلی هنوز هم اجرایی نشده اند. البته وضعیت شبکه ریلی کشور در قیاس با استانداردهای بین المللی شبکه ریلی از وضعیت نامناسبی دارد. وزارت خانه مسئول این موضوع نیز که وزارت راه و شهر‌سازی است، تاکنون نتوانسته به این وضعیت سامان ببخشد.

با این حال مردمی که با چنین مشکلی مواجه شدند و بلیط پردیس تهیه کرده اما با قطار دو طبقه در مسیر تهران به یزد یا بالعکس به مقصد رسیدند می توانند برای پیگیری به تعزیرات حکومتی مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال بلیط حمل و نقل شاخص قوانین و مقررات مسافران قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه ملی تنظیم گری ایران با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و نهادهای ذیربط با محوریت این مرکز، رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضائیه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضائی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

کد خبر 6094958

دیگر خبرها

  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • باشگاه سپاهان؛ بانوان پرسپولیسی رفتار ناشایستی داشتند
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد